Kom


Gràcies a la bona acollida que hem tingut en les cinc edicions anteriors, als ànims que ens doneu, ja tenim prepararda una nova edició amb més ganes que mai i ja tenim data per la 6ª KOM 21 i KOM 11 (Trail del Corredor Montnegre), aquest any serà el diumenge 29 de Setembre del 2019

Esperem que us apunteu la data i que vingueu tots al Trail del Corredor Montnegre de Llinars del Vallès, segur que us ho passareu bé.

Us esperem a tots !!!

La mitja marató Kom 21 de Llinars del Vallès, arriva al Santuari del Corredor i tornar, amb una distància de 21,2 quilòmetres i un desnivell 688m.

Estarà senyalitzat en la seva totalitat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l’organització en punts i cruïlles del recorregut conflictius o amb possibilitat de pèrdua.

La sortida es farà a la Carpa de la Plaça dels Països Catalans, davant el Pavelló Esportiu de Llinars del Vallès, a les 9:00 hores del matí. L’arribada serà al mateix lloc i restarà oberta fins a les 13:00 hores amb un temps màxim per a realitzar la totalitat de la cursa de 4 hores.