InscripcionsINSCRIPCIONS OBERTES !!!! fins el 28 de setembre o fins que s'arribi al limit de 450 participants

Fins al dia 1 de Setembre preu especial i possibilitat de triar talla del paravent


ANTICIPA'T I PARTICIPA AL MILLOR PREU       

-Per participar a la cursa s’haurà de fer la inscripció omplint les dades sol·licitades per l’organització i es podrà fer anticipadament a través d’Internet amb pagament només amb targeta de dèbit o crèdit, a la secretaria del Cellv nomes per socis en horari d’atenció al públic (dissabte de 18h a 20h) amb pagament només en efectiu o el mateix dia de la cursa diumenge 29 de Setembre de 7h a 8:30h amb pagament només en efectiu.

-Els preus de la inscripcions seran segons la taula adjunta. Les inscripcions anticipades per internet tenen dos preus en funció si la inscripció es fa abans o després del dia 1 de Setembre. Els Socis i Sòcies del Cellv és ha de fer l’inscripció únicament a la secretaria del Cellv perque si la fan a través d’Internet o al mateix dia NO es podran beneficiar del descompte.Cursa
Preus en EUROS
Federats
No federats
Mateix dia
Socis CELLV
KOM 21
Fins 1 Setembre
19
21
26
19
KOM 21
A patir de 2 Setembre
21
23
26
19
KOM 11
Fins 1 Setembre
16
18
23
16
KOM 11
A patir de 2 Setembre
18
20
23
16

-Kom 21, Trail del Corredor Montnegre 2019 està limitada a 450 participants. Un cop s’hagi arribat al límit d’inscripcions quedaran tancades tant anticipadament per Internet com el mateix dia.

-El preu de la inscripció inclou el cronometratge, avituallaments líquids i sòlids durant el recorregut, esmorzar de pa amb tomàquet, botifarra i begudes, samarreta de la cursa, obsequis per a tots els participants, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, servei de dutxa, servei de fisioteràpia, guarda-roba i assistència sanitària de la Creu Roja.

-S’establira la categoria masculina i femenina amb podi i trofeus pels tres primers classificats del la KOM 21 i KOM 11.  A més, s’establira les categories masculina i femenina local de Llinars del Vallès amb premi per al primer classificat (primer local que no hi ha quedat entre els tres primers de la cursa) i trofeu per al club que tingui mes inscrits a la cursa


-El dorsal es recollirà el mateix dia de la cursa presentant el D.N.I. Recomanem portar imprès el missatge de confrimacion d'inscripció que indica el nombre de dorsal per agilitar el lliurament. En el cas de menors de divuit anys també caldrà presentar l’autorització paterna.
Per recollir el dorsal d'altres participants, serà imprescindible una autorització de recollida i còpia del D.N.I