Inscripcions


Inscripcions KOM 24 Km aquí!!!


Inscripcions KOM 12 Km aquí!!!
INSCRIPCIONS OBERTES !!!! fins l'1 d'Octubre o fins que s'arribi al limit de 400 participants

Fins al dia 10 de Setembre preu especial i fins el 12 de Setembre, amb possibilitat de triar talla de la samarreta commemorativa INVERSE


ANTICIPA'T I PARTICIPA AL MILLOR PREU       

-Per participar a la cursa s’haurà de fer la inscripció omplint les dades sol·licitades per l’organització i es podrà fer anticipadament a través d’Internet amb pagament només amb targeta de dèbit o crèdit, a la secretaria del Cellv nomes per socis en horari d’atenció al públic (dissabte de 18h a 20h) amb pagament només en efectiu o el mateix dia de la cursa diumenge 6 d'Octubre de 7h a 8:30h amb pagament només en efectiu.

-Els preus de la inscripcions seran segons la taula adjunta. Les inscripcions anticipades per internet tenen tres preus en funció si la inscripció es fa abans o després del dia 10 de Setembre o fins el 24 de Setembre (amb talla de samarreta assegurada), o fins l'1 d'Octubre (sense talla de samarreta assegurada). Els Socis i Sòcies del Cellv és ha de fer l’inscripció al Link d'inscripcions (seleccionant l'opció de Soci CELLV) o presencialment a la secretaria del Cellv.


Cursa

Preu inscripció

Federats

No federats

Socis CELLV

KOM 24

Fins 10 Setembre

25

29

21

KOM 24

Fins 24 Setembre

30

34

26

KOM 24

Fins 1 Octubre

35

39

31

KOM 12

Fins 10 Setembre

20

24

16

KOM 12

Fins 24 Setembre

25

29

21

KOM 12

Fins 1 Octubre

30

34

26-Kom 24, Trail del Corredor 2024 està limitada a 400 participants. Un cop s’hagi arribat al límit d’inscripcions quedaran tancades tant anticipadament per Internet com el mateix dia.

-El preu de la inscripció inclou el cronometratge, avituallaments líquids i sòlids durant el recorregut, esmorzar de pa amb tomàquet, botifarra i begudes, samarreta commemorativa de la cursa, obsequis per a tots els participants, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, servei de dutxa, servei de fisioteràpia, guarda-roba i assistència sanitària de la Creu Roja.

-S’establira la categoria masculina i femenina amb podi i trofeus pels tres primers classificats del la KOM 24 i KOM 12.  A més, s’establira les categories masculina i femenina local de Llinars del Vallès amb premi per al primer classificat (primer local que no hi ha quedat entre els tres primers de la cursa) i trofeu per al club que tingui mes inscrits a la cursa


-El dorsal es recollirà el mateix dia de la cursa presentant el D.N.I. Recomanem portar imprès el missatge de confrimacion d'inscripció que indica el nombre de dorsal per agilitar el lliurament. En el cas de menors de divuit anys també caldrà presentar l’autorització paterna.
Per recollir el dorsal d'altres participants, serà imprescindible una autorització de recollida i còpia del D.N.I